top of page

Våra Hotellrum

Hotellet består av 50 hemtrevliga rum, samtliga med egen dusch/WC och TV. Vi har även bastu. Tillgång till trådlöst internet finns. Flera rum har totalrenoverats under 2010 och bland annat fått helkaklade badrum. Vi har rum som är anpassade för allergiker och handikappade. Det finns även möjlighet att ha med sig husdjur i några av rummen. Samtliga rum är rökfria. Fri parkering finns för våra gäster. På morgonen välkomnas ni av frukostbuffén som står framdukad i Selkammaren. Vi erbjuder flera olika weekendpaket, både under årets vanliga veckoslut och vid våra högtider.

kat_svit.jpg
Sviten 2700 kr

Sviten består av ett sovrum, ett vardagsrum och ett elegant badrum med jacuzzi, dusch och bastu. Sviten är belägen på andra våningen med en bedårande utsikt över parken. I priset ingår en flaska mousserande vin och en fruktkorg som väntar på er vid ankomsten.

kat1.jpg
Kategori 1 Dubbelrum 1850 kr

Våra nyaste hotellrum där varje rum är inrett i en alldeles egen personlig och hemtrevlig stil. Materialvalen är moderna och alla badrum är helkaklade. Frukostbuffé ingår.

Enkelrum 1150 kr | Extrabädd 450 kr

kat2.jpg
Kategori 2a Dubbelrum 1650 kr

Charmiga rum i romantisk stil. Rummen har kvar de fina parkettgolven från förr och är belägna på andra våningen mot byns konditori eller mot parken. Frukostbuffé ingår.

Enkelrum 1050 kr | Extrabädd 450 kr

kat2a.jpg
Kategori 2b Dubbelrum 1650 kr

Trevliga rum i klassisk stil med mjuka sköna heltäckningsmattor. Rummen är belägna på första våningen, de flesta med utsikt över parken. Frukostbuffé ingår.

Extrabädd 450 kr | Tillägg för hund 200 kr per natt

kat2b.jpg
Kategori 2b Enkelrum 1050 kr

Trevliga rum i klassisk stil med mjuka sköna heltäckningsmattor. Rummen är belägna på första våningen. Frukostbuffé ingår.

Tillägg för hund 200 kr per natt

kat3.jpg
Kategori 3 Kombirum 1450 kr

Kombirum i klassisk stil som består av en enkelsäng och en bekväm bäddsoffa. Frukostbuffé ingår.

 | Tillägg för hund 200 kr per natt

bottom of page