• Fotograf: Mathias Lund

  Stort tack för att vi får använda bilden!

 • Per Gummeson Sal

  Per Gummeson Sal är mycket omtyckt för bröllopsfester och rymmer ca 60 sittande gäster.

 • Från välkomstdrinken till Bröllopstårtan!

  Våra duktiga kockar ordnar allt ni önskar till er bröllopsfest. Vi tar fram kompletta menyförslag med dryckesalternativ utifrån era önskemål och behov.

 • Från välkomstdrinken till Bröllopstårtan!

  Våra duktiga kockar ordnar allt ni önskar till er bröllopsfest. Vi tar fram kompletta menyförslag med dryckesalternativ utifrån era önskemål och behov.

 • Bröllopsdukningen skapar stämning till festen

  Vi skapar en dukning utifrån er personliga stil. Vi hjälper även gärna till med att ordna blomsterarrangemangen.

 • Lite mer inspiration till dukning och bordsplacering...

  I Stora Matsalen finns plats för upp till 200 sittande gäster.

 • Sviten

  Vår bröllopssvit ligger på andra våningen mot den vackra parken. Här väntar fruktkorg och mousserande vin på er.

Hos oss finns de bästa förutsättningarna till Ett oförglömligt bröllop

Gästgivaregården har flera salar till förfogande för både stora och små bröllopsfester. I Stora matsalen kan ni samla ända upp till 200 gäster. Här finns både orkesterscen och dansgolv och vi kan även stå till tjänst med musiken, om ni så önskar. Per Gummeson Sal och Cafésalongerna är personliga och gemytliga salar som rymmer vardera upp till 50-60 sittande gäster. I Atriumgården får ni en härlig utomhuskänsla, men är ändå skyddade mot väder och vind. I parken kan ni samlas för en välkomstdrink och de romantiska omgivningarna inbjuder gärna till en promenad på tu man hand ner till Odensjön.


Kyrkan

Från kyrkan med anor från 1200-talet kan era gäster lätt promenera till gästgivaregården längs den gemytliga byagatan på bara några minuter. Vi hjälper gärna till att boka bil eller annat färdmedel för brudparet.


Bröllopsmenyn

Vi hjälper er att komponera bröllopsmenyn och rekommenderar lämpliga viner och andra drycker därtill, samt föreslår olika dukningar med tillhörande blomsterarrangemang och utsmyckning av honnörsbordet. Våra erfarna kockar bakar även er bröllopstårta om ni så önskar.


Boende

För brudparet står vår ståtliga svit till förfogande med mousserande vin på kylning och för era gäster finns det gott om trivsamma hotellrum i olika prisklaser. Stanna gärna för lunch nästa dag, innan ni reser vidare.

Här når Du oss!

Adress: Marieholmsvägen 2, 268 68 Röstånga
Email: info@rostangagastgivaregard.se
Telefon: +46 435 917 80 | +45 735 86 25 75
Fax: +46 435 917 87


Obs! Vid bokningar i restaurangen för åtta personer eller fler förbeställes maten vid bokning.

Aktuellt Just nu

Vi har både stora, luftiga matsalar och uteservering. Ni kan även beställa mat för avhämtning.

Lunch serveras kl 11.30 - 14.30. À la carte serveras från kl 14.30 till kväll.

Om oss

Vår ambition är att Röstånga Gästgivaregård ska vara det självklara valet när du vill äta gott, bjuda till bröllop och fest, bo bekvämt, fira årets alla högtider, njuta av en söndagsmiddag med familjen eller ordna företagsaktiviteter. Vi erbjuder alltid specialkomponerade menyer för alla tillfällen. Även weekend-erbjudanden!