top of page
brollop.jpg
Fotograf: Mathias Lund

Stort tack för att vi får använda bilden!

swirl_left.png
swirl_right.png
Kyrkan

Från kyrkan med anor från 1200-talet kan era gäster lätt promenera till gästgivaregården längs den gemytliga byagatan på bara några minuter. Vi hjälper gärna till att boka bil eller annat färdmedel för brudparet.

swirl_left.png
swirl_right.png
Bröllopsmenyn

Vi hjälper er att komponera bröllopsmenyn och rekommenderar lämpliga viner och andra drycker därtill, samt föreslår olika dukningar med tillhörande blomsterarrangemang och utsmyckning av honnörsbordet. Våra erfarna kockar bakar även er bröllopstårta om ni så önskar.

swirl_left.png
swirl_right.png
Boende

För brudparet står vår ståtliga svit till förfogande med mousserande vin på kylning och för era gäster finns det gott om trivsamma hotellrum i olika prisklaser. Stanna gärna för lunch nästa dag, innan ni reser vidare.

​Hos oss finns de bästa förutsättningarna till Ett oförglömligt bröllop

Gästgivaregården har flera salar till förfogande för både stora och små bröllopsfester. I Stora matsalen kan ni samla ända upp till 200 gäster. Här finns både orkesterscen och dansgolv och vi kan även stå till tjänst med musiken, om ni så önskar. Per Gummeson Sal och Cafésalongerna är personliga och gemytliga salar som rymmer vardera upp till 50-60 sittande gäster. I Atriumgården får ni en härlig utomhuskänsla, men är ändå skyddade mot väder och vind. I parken kan ni samlas för en välkomstdrink och de romantiska omgivningarna inbjuder gärna till en promenad på tu man hand ner till Odensjön.

bottom of page